سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان

یگان های مدافع خلق: از منطقه حائل عقب نشینی می کنیم

یگان های مدافع خلق: از منطقه حائل عقب نشینی می کنیم رهبران نظامی کُردهای سوریه از عقب نشینی یگان های مدافع خلق از منطقه حائل سی کیلومتری مرزهای ترکیه با سوریه خبر داده اند؛ رخدادی که با استقبال دولت مرکزی دمشق مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 28
کد خبر: ۲۶۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در تازه ترین تحولات حاکم بر شمال سوریه، نیروهای سوریه دموکراتیک که در آن کُردها دست بالا را دارند، در اطلاعیه ای پذیرفته اند که نیروهای خود را از منطقه حائل خواسته شده از سوی ترکیه خارج نمایند.

 

خبر این توافق روز یکشنبه پنجم آبان‌ماه در حالی اعلام شده که دمشق نیز از آن استقبال کرده و می‌گوید ترکیه باید اکنون به «تجاوز» خود در شمال شرقی این کشور پایان دهد.

 

عملیات ترکیه در سوریه ۱۰ روز پیش و پس از آن‌که رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد نیروهای کشورش را از شمال‌شرق سوریه خارج می‌کند، آغاز شد. نیروهای آمریکایی متحد شبه‌نظامیان عمدتا کـرد، تا کنون به‌مانند چتر حفاظتی جلوی عملیات گسترده ترکیه علیه این گروه را گرفته بودند.

 

عملیات ترکیه در نهایت با میانجی‌گری معاون و وزیر خارجه دونالد ترامپ متوقف شد و پس از سفر رجب طیب اردوغان به روسیه و دیدار با ولادیمیر پوتین، آنکارا اعلام کرد فعلا قصد از سرگیری آن را ندارد.

 

اردوغان و پوتین در واپسین روز مهر ماه توافق کردند که شبه‌نظامیان کرد سوری را از ۳۰ کیلومتری مرزهای ترکیه دور کرده و در طول منطقه‌ای موسوم به نوار امنیتی گشت‌زنی مشترک داشته باشند.

 

روسیه در همین راستا روز جمعه گذشته صدها تن از اعضای پلیس نظامی خود و ۲۰ خودروی زرهی به شمال سوریه فرستاد.

 

در نهایت در روز یک‌شنبه گروه موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» در بیانیه‌ای اعلام کرد آن‌ها در حال انتقال «به مواضع تازه‌ای دور از مرز ترکیه و سوریه در شمال‌شرق کشور» هستند.

 

به گفته گروه اقدام آن‌ها «در چارچوب توافق (اردوغان-پوتین) برای جلوگیری از خون‌ریزی و حفاظت از جان مردم در برابر حملات ترکیه» صورت گرفته‌است.

 

«نیروهای دمکراتیک سوریه» در عین حال از روسیه خواسته‌اند تا شرایط «گفت‌وگوی سازنده» دولت کرد منطقه، و دولت بشار اسد را فراهم کند.

 

دولت اسد ضمن استقبال از بیانیه نیروهای دمکراتیک از ترکیه خواسته «به تجاوزات» پایان دهد و از خاک کشور خارج شود چراکه «مهم‌ترین بهانه» حمله از آنکارا گرفته شده‌است.

 

خبرگزاری سانا،‌ به نقل از مقام‌های دولت سوریه همچنین اعلام کرد که دولت به شهروندان برای ادغام مجدد و بازگشت به «وحدت ملی سوریه» کمک خواهد کرد.

 

پیش از این رئیس‌جمهوری ترکیه هشدار داده بود اگر توافق او با ولادیمیر پوتین اجرا نشود و شبه‌نظامیان کرد تا پایان مهلت توافق شده از مرز عقب‌نشینی نکنند، حملات از سر گرفته می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار